NL DOET

VRIJDAG 15 MAART

Oranje Fonds activiteit met Knutselen voor jong en oud.

LOCATIE : Zalencentrum De Avezathen
TIJD : van 14.00 tot 15.30 uur
KOSTEN : GRATIS voor iedereen

Share dit bericht

Share op Facebook
Share op Twitter
Share op Linkdin
Share op Pinterest

Laat een bericht achter

Lieve leden van Oranjevereniging Kerk-Avezaath,

Zoals jullie weten worden veel evenementen door Covid-19 aangetast. Door de recente ontwikkelingen hebben wij met pijn in ons hart moeten besluiten om het feestweekend in Kerk-Avezaath te annuleren. De gezondheidsrisico’s voor u en onze vrijwilligers vinden wij niet acceptabel. Dit betekent dat de toneelavond en het koningsfeest dit jaar geen doorgang zullen vinden.

De fietstocht en herdenkingsdienst op 4 mei hopen wij stilletjes aan toch (in een aangepaste versie of andere datum) doorgang te laten vinden.

Wij vragen uw begrip voor de situatie en willen deze mooie dagen niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Om Kerk-Avezaath toch op een veilige manier een feestelijk tintje te geven vragen wij het volgende: versier jullie huis, de straat en elkaar. Maak er in besloten kring toch een feestje van. Kijk naar elkaar om, vier en gedenk.

Voor mogelijke ontwikkelingen houden wij jullie graag op de hoogte via de volgende media:

– De Facebookpagina Oranjevereniging Kerk-Avezaath
– De website: ovkerk-avezaath.nl
– En bij activiteiten die toch doorgang gaan vinden informeren wij u via aanvullende informatie via een flyer die we huis aan huis bezorgen.

Dit jaar zullen de vrijwilligers niet langskomen om het contributiegeld te verzamelen. Mocht u ons toch een warm hart onder de riem willen steken bent u welkom om uw bijdrage over te maken naar NL70RABO0151199000 ten name van Oranjevereniging Kerk Avezaath.

Graag uw begrip voor de situatie en wij hopen u snel in goede gezondheid te treffen met de festiviteiten rondom Halloween, stampottenbuffet, jaarvergadering (2020) en Koningsdag (2021).

Veel gezondheid toegewenst in deze bijzondere tijd.

Het bestuur van Oranjevereniging Kerk-Avezaath